Veulen opfok

Zoekt u nog een plaats voor de opfok van uw veulen?

Dan is er goed nieuws! Bij Stoeterij Black Horses kunt u uw veulen in de opfok onderbrengen.

Bij Stoeterij Black Horses zijn we van mening dat de opfok van een jong paard een hele belangrijke fase is in het paardenleven. Het opgroeien in groepsverband is belangrijk voor de ontwikkeling van het paard. Wij beschikken over ruime opfok stallen met goede ventilatie en veel natuurlijk licht. Ook beweging is van belang voor het gezond opgroeien van het jonge paard, daarom komen ze minimaal 1 dagdeel buiten en kunnen dan zelf kiezen of ze naar buiten gaan of binnen blijven. In de zomer is de weide op de paddocks aangesloten en is er dus voor de hele koppel vrije toegang tot de paddock en weide. De paarden krijgen een speciaal op leeftijdscategorie afgestemd rantsoen en dit wordt meerdere keren per dag aangevuld door onze voerrobot. Hierdoor blijft het voer vers en krijgt uw paard de mogelijkheid op te groeien tot een gezond en volgroeit paard. In het filmpje vind u meer informatie over het samenstellen en verdelen van het voer.

De eigenaar of eigenaresse van het paard blijft altijd verantwoordelijk, ook in de periode dat het paard op ons bedrijf word ondergebracht. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om uw paard een zo fijn mogelijke tijd te geven in de koppel. De koppels worden dagelijks gemonitord en mocht er iets opvallends worden gezien, wordt dit hier gelijk een melding van gegeven aan de eigenaar of eigenaresse. Indien nodig verzorgt onze eigen dierenarts de medische begeleiding.

U kunt uw paard bij ons onderbrengen tot het een leeftijd van 3,5 jaar heeft. Op verzoek kunnen wij hengsten laten castreren of merries laten dekken. Hierover kunt u met ons in gesprek gaan, zodat er afspraken over gemaakt kunnen worden.

Als u meer informatie wilt kunt u het contactformulier op onze website invullen of een email sturen naar cvankaathoven@blackhorses.nl

 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?